Jelovnici

Ljetni Detoks Jelovnik 2022

Više od 50 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom deset dana ovog programa, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka te upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije!

100,00kn

Proljetni Detoks Jelovnik 2022

Više od 70 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom tri tjedna ovog programa, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka te upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije!

150,00kn

Zimski Detoks Jelovnik 2022

Više od 40 recepata za zdravi zimski jelovnik, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka te upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije! 

100,00kn

Slatko za Božić 2021

Imaš dileme oko toga što od slatkog pripremiti za ove blagdane? Želiš se zasladiti nečim malo zdravijim i kvalitetnijim ali da i drugim ukućanima i gostima bude ukusno? Odaberi ovu pametnu kuharicu gdje ćeš naći pouzdane, jednostavne i dobro objašnjene recepte za Božić bez stresa!

50,00kn

Jesenski Detoks 2021

Više od 40 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom deset dana ovog programa, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka te upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije!

100,00kn