Kreni s nama na jesenski detoks izazov 2023. i osjeti lakoću uma i tijela!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks koji traje 10 dana!

Nakon vrlo uspješnih prošlogodišnjih detoks izazova koji su mnogima otvorili novi svijet zdravih navika, vrijeme je da ponovo svi zajedno krenemo u jesenski detoks izazov koji počinje u ponedjeljak 09.10.2023. i traje deset dana (do 18.10.2023.)

Zašto krenuti s detoksom?

Veliki broj polaznika mojih on-line detoks programa od 2016. godine te popularnost mog priručnika Detoks od A do Ž koji se od 2017. sve do danas odlično prodaje, pokazuju da sve veći broj ljudi osjeća da im je jednom do dva puta godišnje potrebno resetiranje tj. kraći period tokom kojeg će tijelu dati priliku da se odmori od nekvalitetene hrane i neurednih navika jedenja.

Ovaj detoks izazov je upravo to- vrijeme koje ćeš uzeti za sebe i tvoj povratak zdravim navikama! Još jedan dodatni poticaj da kreneš može ti biti i nagradna igra u kojoj možda baš ti osvojiš glavnu nagradu: Vervita Easy sokovnik vrijedan €250, ili neku drugu od ponuđenih nagrada!

Kako se možeš uključiti?

Jednostavno! Kupi pristup detoks programu klikom na tipku ispod, slijedi upute za plaćanje te pričekaj utorak 3.10. kad ćeš dobiti pristup šoping listi. Od subote 7.10. bit će ti dostupni svi ostali materijali 🙂

Što je sve uključeno u Jesenski detoks izazov 2023

Nagrade

Glavna nagrada

Sokovnik VerVita Easy (u suradnji s VerVita Hrvatska) vrijedan €250

Druga nagrada

Kuharica Doručak

Treća nagrada

1x Vrećica za biljna mlijeka

Recepti

  • Više od 40 novih recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom tri tjedna ovog izazova, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka, upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije. Namirnice koje ćemo koristiti nisu ekstremno skupe, dostupne su u trgovinama i većina korištenih sastojaka su sezonski & lokalni. Program se sastoji od tri obroka. Svi recepti su veganski tj. nećemo pripremati jela od namirnice životinjskog porijekla. Jedina oprema koja ti nužno treba je kakav-takav blender!

 

Facebook grupa

Napravljena samo za Jesenski detoks izazov 2023 omogućit će nam da komuniciramo u svako doba dana (i noći), da šeramo fotke uspjelih (i ponekog neuspjelog!) obroka i da se međusobno motiviramo. Uz fejs sve ide lakše! 🙂

4 Zoom druženja

Još će nas više povezati, dan za danom pratit ćemo kako nam ide, pružat si podršku i postavljati pitanja. Trajanje Zoom sastanaka je od 1930-2030h i to u sljedećim terminima: 8.10., 9.10., 11.10, 18.10. Za one koji propuste neki od termina, bit će dostupna snimka sastanka.

Dodatne pogodnosti

  • VerVita

    Kupon za popust na cjelokupan asortiman VerVita Hrvatska

  • Navitas

    Kupon za popust od 10% na masažu cijelog tijela u centru Navitas

Koja je cijena Jesenskog detoks izazova?

Za sve polaznice cijena je €39. Nakon što se prijaviš na ovom linku i obaviš uplatu, pričekaj utorak 3.10. kad ćeš dobiti pristup šoping listi. Od subote 7.10. bit će ti dostupni svi ostali materijali 🙂

Tko sam ja?

Autorica sam popularnog priručnika Detoks do A do Ž i još desetak kuharica i zdravom se prehranom bavim već više od 15 godina.

Više o meni možeš pročitati ovdje.

Veselim se svakoj novoj polaznici i svakom novom izazovu koji ćemo zajedno proći na putu prema zdravim navikama!

Pridruži nam se na proljetnom detoks izazovu!

Klikom na tipku ispod možeš kupiti pristupnicu za ovaj program. Nakon što se prijaviš i tvoja nam uplata stigne, pričekaj utorak 3.10., kad će na tvom profilu u korisničkoj zoni stiži šoping lista, a u subote 7.10. i svi ostali materijali 🙂