Block
Proljetni Detoks 2022
Tvoj povratak zdravim navikama!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks u tri tjedna vođenog programa!
Više od 70 recepata, shopping liste, live druženje putem društvenih mreža, vrijedne nagrade i još mnogo toga!

u suradnji s
Block
Proljetni Detoks 2022
Tvoj povratak zdravim navikama!

Ovaj detoks izazov je vrijeme koje ćeš uzeti za sebe! Još jedan dodatni poticaj da kreneš može ti biti i nagradna igra u kojoj možda baš ti osvojiš glavnu nagradu: VerVita XXL sokovnik vrijedan 2.000kn, ili neku drugu od ponuđenih pet nagrada!

u suradnji s
Proljetni Detoks 2022
Tvoj povratak zdravim navikama!
u suradnji s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Kreni s nama na proljetni detoks izazov 2022. i osjeti lakoću uma i tijela!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks koji traje 21 dan!

Nakon vrlo uspješnih prošlogodišnjih detoks izazova  koji su mnogima otvorili novi svijet zdravih navika, vrijeme je da ponovo svi zajedno krenemo u  proljetni detoks izazov koji počinje u ponedjeljak 25.4.2022. i traje tri tjedna (do 15.5.2022.)

Zašto krenuti?

Veliki broj polaznika mojih on-line detoks programa od 2016. godine te popularnost mog priručnika Detoks od A do Ž koji se od 2017. sve do danas odlično prodaje, pokazuju da sve veći broj ljudi osjeća da im je jednom do dva puta godišnje potrebno resetiranje tj. kraći period tokom kojeg će tijelu dati priliku da se odmori od nekvalitetene hrane i neurednih navika jedenja.

Ovaj detoks izazov je upravo to- vrijeme koje ćeš uzeti za sebe i tvoj povratak zdravim navikama!

Kako se možeš uključiti?

Jednostavno! Kupi pristupnicu klikom na tipku ispod, slijedi upute za plaćanje, nabavi namirnice sa šoping liste i krećemooo 🙂

Što je sve uključeno u Proljetni detoks izazov 2022

Recepti

Više od 70 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom tri tjedna ovog izazova, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka, upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije. Namirnice koje ćemo koristiti nisu ekstremno skupe, dostupne su u trgovinama i većina korištenih sastojaka su sezonski & lokalni. Program se sastoji od dva tekuća i jednog krutog obroka što znači da ujutro i navečer pijemo kremaste smoothije i srčemo fine juhice, a u sredini dana uživamo u bogatim ručkovima! Svi recepti su veganski tj. nećemo pripremati jela od namirnice životinjskog porijekla. Jedina oprema koja ti nužno treba je kakav-takav blender!


Facebook grupa

Facebook grupa napravljena samo za proljetni detoks izazov 2022 omogućit će nam da komuniciramo u svako doba dana (i noći), da šeramo fotke uspjelih (i ponekog neuspjelog!) obroka i da se međusobno motiviramo. Uz fejs sve ide lakše! 🙂

6x Zoom druženja

Šest Zoom druženja još će nas više povezati, dan za danom pratit ćemo kako nam ide, pružat si podršku i postavljati pitanja. Trajanje Zoom sastanaka je od 20:30h-21:30h i to u sljedećim terminima: nedjelja 24.4., ponedjeljak 25.4., srijeda 27.4., nedjelja 1.5., nedjelja 8.5. i nedjelja 15.5. Za one koji propuste neki od termina, bit će dostupna snimka sastanka!

Dodatne pogodnosti

 • VerVita

  Kupon za popust na cjelokupan asortiman VerVita Hrvatska

 • Bio&Bio

  Kupon za popust od 10% na ukupan iznos računa u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr
  (za prijave do utorka 19.4.2022.)

 • Navitas

  Kupon za popust od 10% na Tui-na masažu by Dubravka Zalepugin u centru Navitas

Koja je cijena proljetnog detoks izazova?

Za sve sudionice cijena je 250kn. Nakon što se prijaviš i tvoja nam uplata stigne, na tvom profilu u korisničkoj zoni bit će ti dostupni svi potrebni materijali, dok će linkovi za zoom i fejs stići na tvoj mail u petak 22.4.2022.

Tko sam ja?

Autorica sam popularnog priručnika Detoks do A do Ž i još desetak kuharica, a zdravom se prehranom bavim već više od 15 godina. Više o meni možeš pročitati ovdje

Veselim se svakom novom polazniku i svakom novom izazovu koji ćemo zajedno proći na putu prema zdravim navikama!

Prijavi se na Proljetni Detoks Izazov 2022!

Klikom na tipku ispod možeš kupiti pristupnicu za ovaj program. Nakon što se prijaviš i tvoja nam uplata stigne, na tvom profilu u korisničkoj zoni  bit će ti dostupni svi potrebni materijali, dok će linkovi za zoom i fejs stići na tvoj mail u petak 22.4.2022.

Nakon završetka programa, na tvom će profilu u svakom trenutku biti dostupni svi sadržaji.