Block
Jesenski Detoks 2022
Tvoj povratak zdravim navikama!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks u deset dana!
Više od 40 recepata, shopping liste i dodatne pogodnosti!

u suradnji s
Shadow

Kreni s nama na jesenski detoks izazov i osjeti lakoću uma i tijela!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks u samo deset dana!

Nakon vrlo uspješnog proljetnog detoksa koji je mnogima otvorio novi svijet zdravih navika, vrijeme je da ponovo svi zajedno krenemo u  jesenski detoks izazov koji počinje 24.10.2022. i traje 10 dana (do 2.11.2022.)

Zašto krenuti s detoksom?

Veliki broj polaznika mojih on-line detoks programa od 2016. godine te popularnost mog priručnika Detoks od A do Ž koji se od 2017. sve do danas odlično prodaje, pokazuju da sve veći broj ljudi osjeća da im je jednom do dva puta godišnje potrebno resetiranje tj. kraći period tokom kojeg će tijelu dati priliku da se odmori od nekvalitetene hrane i neurednih navika jedenja.

Ovaj detoks izazov je upravo to- vrijeme koje ćeš uzeti za sebe i tvoj povratak zdravim navikama! Još jedan dodatni poticaj da kreneš može ti biti i nagradna igra u kojoj možda baš ti osvojiš glavnu nagradu: VerVita sokovnik vrijedan 1.290kn, ili neku drugu od ponuđene tri nagrade!

Kako se možeš uključiti?

Jednostavno! Kupi pristup detoks programu klikom na tipku ispod, slijedi upute za plaćanje te pričekaj petak 21.10. kad ćeš dobiti sve potrebne materijale za početak programa! 🙂

Što je sve uključeno u Jesenski detoks izazov 2022

Nagrade

Glavna nagrada

Sokovnik VerVita Mini (u suradnji s VerVita Hrvatska) vrijedan 1290kn

Druga nagrada

Priručnik Detoks od A do Ž

Treća nagrada

Kuharica Doručak

Recepti

Više od 40 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom deset dana ovog izazova, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka, upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije. Sve materijale šaljem odjednom, prije početka programa. Namirnice koje ćemo koristiti nisu ekstremno skupe, dostupne su u trgovinama i većina korištenih sastojaka su sezonski & lokalni. Program se sastoji od tri obroka. Svi recepti su veganski tj. nećemo pripremati jela od namirnice životinjskog porijekla. Jedina oprema koja ti nužno treba je kakav-takav blender!

Facebook grupa

Napravljena samo za jesenski detoks izazov 2022 omogućit će nam da komuniciramo u svako doba dana (i noći), da šeramo fotke uspjelih (i ponekog neuspjelog!) obroka i da se međusobno motiviramo. Uz fejs sve ide lakše! 🙂

4x Zoom druženja

Još će nas više povezati, dan za danom pratit ćemo kako nam ide, pružat si podršku i postavljati pitanja. Trajanje Zoom sastanaka je od 1930-2030h i to u sljedećim terminima: nedjelja 23.10., ponedjeljak, 24.10., utorak, 25.10 i srijeda 2.11.. Za one koji propuste neki od termina, bit će dostupna snimka sastanka.

Dodatne pogodnosti

  • Bio&Bio

    Kupon za popust od 10% na ukupan iznos računa na www.biobio.hr

  • VerVita

    Kupon za popust na cjelokupan asortiman VerVita Hrvatska

  • Navitas

    Kupon za popust od 10% na masažu cijelog tijela u centru Navitas

Koja je cijena jesenskog detoks izazova?

Za sve polaznice cijena je 250kn. Nakon što se prijaviš na ovom linku i obaviš uplatu, pričekaj petak 21.10. kada će ti na profil stići svi potrebni materijali, a mailom linkovi za zoom i fejs.

Tko sam ja?

Autorica sam popularnog priručnika Detoks do A do Ž i još desetak kuharica i zdravom se prehranom bavim već više od 15 godina.

Više o meni možeš pročitati ovdje.

Veselim se svakoj novoj polaznici i svakom novom izazovu koji ćemo zajedno proći na putu prema zdravim navikama!

Pridruži nam se na jesenskom detoks programu!

Klikom na tipku ispod možeš kupiti pristupnicu za ovaj program. Nakon što se prijaviš i tvoja nam uplata stigne, pričekaj petak 21.10., kad će na tvom profilu u korisničkoj zoni postati dostupni svi materijali za početak programa!