Kreni s nama na proljetni detoks izazov 2024. i osjeti lakoću uma i tijela!

Nauči pripremati zdrave obroke, organizirati se u kuhinji i još puno trikova za prirodni detoks koji traje 21 dan!

Nakon vrlo uspješnih prošlogodišnjih detoks izazova koji su mnogima otvorili novi svijet zdravih navika, vrijeme je da ponovo svi zajedno krenemo u  proljetni detoks izazov koji počinje u ponedjeljak 22.4.2024. i traje tri tjedna (do 12.5.2024.)

Zašto krenuti s detoksom?

Veliki broj polaznika mojih on-line detoks programa od 2016. godine te popularnost mog priručnika Detoks od A do Ž koji se od 2017. sve do danas odlično prodaje, pokazuju da sve veći broj ljudi osjeća da im je jednom do dva puta godišnje potrebno resetiranje tj. kraći period tokom kojeg će tijelu dati priliku da se odmori od nekvalitetene hrane i neurednih navika jedenja.

Ovaj detoks izazov je upravo to- vrijeme koje ćeš uzeti za sebe i tvoj povratak zdravim navikama

Koji paket odabrati?

Jednostavno! U košaricu ubaci jedan od tri ponuđena paketa, slijedi upute za plaćanje, nabavi namirnice sa šoping liste i 22.04. krećemooo 🙂

Proljetni Detoks Izazov
Paket za početnike

Ako prvi put sudjeluješ u programu i kod kuće nemaš priručnik Detoks od A do Ž niti kupljen neki od on-line detoks jelovnika, za tebe je Paket za početnike(40€)

Proljetni Detoks Izazov
Paket za zaposlene

Ako si već sudjelovala u programu za početnike i poznat ti je jelovnik iz Detoks od A do Ž priručnika i On-line jelovnik za početnike, i želiš isprobati pojednostavljeni jelovnik za zaposlene odaberi Paket za zaposlene (40€)

Proljetni Detoks Izazov
(ponavljači)

Ako si već iskusna polaznica mojih detoks on-line programa, imaš većinu (ili sve!) objavljene jelovnike i želiš sudjelovati u izazovu koristeći materijale koje već imaš, odaberi paket za ponavljačice (21€)

Što je sve uključeno u Proljetni detoks izazov 2024

Facebook grupa

Napravljena samo za proljetni detoks izazov 2024 omogućit će nam da komuniciramo u svako doba dana (i noći), da šeramo fotke uspjelih (i ponekog neuspjelog!) obroka i da se međusobno motiviramo. Uz fejs sve ide lakše! 🙂

6x Zoom druženja

Šest Zoom susreta (koja uključuju i kratka tematska predavanja) još će nas više povezati, dan za danom pratit ćemo kako nam ide, pružat si podršku i postavljati pitanja. Trajanje Zoom sastanaka je od 20-21h i to u sljedećim terminima: nedjelja 21.4., ponedjeljak 22.4., utorak 23.4., nedjelja 28.4., subota 4.5. i nedjelja 12.5. Za one koji propuste neki od termina, bit će dostupna snimka sastanka! 

Nagrade

Nagradnu igru na kraju izazova na kojoj možeš osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade (detalji uskoro!)

Glavna nagrada

Sokovnik VerVita Mini (u suradnji s VerVita Hrvatska) vrijedan 1290kn

Druga nagrada

Priručnik Detoks od A do Ž

Treća nagrada

Kuharica Doručak

Paketi Proljetni Detoks Izazov za početnike & Proljetni Detoks Izazov za zaposlene uključuju i:

Recepte, jelovnike i liste nabavke

Više od 70 recepata za sve što ćeš popiti i pojesti tokom tri tjedna ovog izazova, šoping liste za nabavu svih namirnica koje će ti trebati, plan za organizaciju pripreme i kuhanja obroka, upute za pripremu određenih namirnica i jela unaprijed radi lakše organizacije. 

Namirnice koje ćemo koristiti nisu ekstremno skupe, dostupne su u trgovinama i većina korištenih sastojaka su sezonski & lokalni. Program se sastoji od dva tekuća i jednog krutog obroka što znači da ujutro i navečer pijemo kremaste smoothije i srčemo fine juhice, a u sredini dana uživamo u bogatim ručkovima! Svi recepti su veganski tj. nećemo pripremati jela od namirnice životinjskog porijekla. Jedina oprema koja ti nužno treba je kakav-takav blender!

Dodatne pogodnosti

  • Bio&Bio

    Kupon za popust od 10% na ukupan iznos računa na www.biobio.hr

  • VerVita

    Kupon za popust na cjelokupan asortiman VerVita Hrvatska

  • Navitas

    Kupon za popust od 10% na masažu cijelog tijela u centru Navitas

Tko sam ja?

Autorica sam popularnog priručnika Detoks do A do Ž i još desetak kuharica i zdravom se prehranom bavim već 20 godina.

Više o meni možeš pročitati ovdje.

Veselim se svakoj novoj polaznici i svakom novom izazovu koji ćemo zajedno proći na putu prema zdravim navikama!

Pridruži nam se na proljetnom detoks izazovu!

Odaberi jedan od tri ponuđena paketa ovisno o tvojem iskustvu i materijalima koje imaš, slijedi upute za plaćanje, nabavi namirnice sa šoping liste i 22.04. krećemooo 🙂